box1

Nyt stråtag

Trænger jeres ejendom til et nyt stråtag? Vi har altid fokus på kvalitet, æstetik og en god dialog

box2

Brandsikring

Vil I gerne beskytte jeres ejendom bedst muligt? Vi hjælper med brandsikring af jeres stråtag

box3

Kviste og vinduer

Har I brug for hjælp til jeres kviste og vinduer? Dialog herom indgår som en del af vores arbejde med stråtag

Tækkearbejde

Din specialist i Nordsjælland

Hos Tækkemanden Horneby går det traditionsrige tækkearbejde hånd i hånd med kvalitetsbevidst og erfarent håndværk. Vi beskæftiger os med et ældgammelt fagområde, men specialiserer os i opdaterede teknikker og kvalitetsmaterialer, så vi kan udføre den bedst mulige løsning, der passer til netop jeres og husets stil. I vores arbejde er det nemlig kunden og ikke mindst huset, der er i centrum, og vi lægger derfor stor vægt på ordentlig vejledning og veludført arbejde.

Alt i tækkearbejde med strå

Selvom vores fagområde er historisk og kan spores langt tilbage i tiden, får vi fortsat mange nye kunder, som vi udfører alle former for ønsket tækkearbejde for. Vi har således en kundekreds, der spænder fra Gilleleje til Hillerød og Fredensborg til Helsingør, men dækker også gerne dine behov, hvad end du befinder dig i vores hovedområde i Nordsjælland eller ej.

Kontakt os og hør nærmere

Vi står klar til at varetage eventuelle spørgsmål, samt rådgive om mulighederne med tækkearbejde. Sammen kan vi udarbejde en solid plan, samt et godt tilbud. Kontakt os på telefon 25 21 77 52 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.