Rygning af stråtag renoveres og udskiftes

Rygning

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Tækker siden 1999

  Vi har siden 1999 arbejdet med stråtag

  Hele Sjælland

  Vi laver stråtage på hele Sjælland

  Miljøvenligt

  Stråtage er det bæredygtige valg til dit tag

  Tækkefirma i Nordsjælland

  Specialist inden for stråtage

  En rygning af stråtag holder typisk ikke i lige så lang tid som resten af dit stråtag. Her er tagets konstruktion og materialevalg afgørende parametre for, hvor godt en rygning holder.

  Hos Tækkefirmaet Horneby har vi mange års erfaring med at etablere holdbare rygninger, uden at vi går på kompromis med æstetikken af dit tag.

  Vores virksomhed holder til i Hornbæk, hvorfra vi blandt andet kører ud til kunder i Dronningmølle og i resten af Nordsjælland for at lægge og renovere stråtag, men vi løser også gerne opgaver på resten af Sjælland, hvis det er her, der er behov for vores ekspertise.

  ★★★★★

  Stjerner
  0 /5

  ★★★★★

  "Stråtækte huse er det nye sort"
  Thomas
  Via Facebook

  ★★★★★

  "Den eneste syngende Tækkemand...EVER....!!!"
  Kristian
  Via Facebook

  Nyt stråtag

  Kviste & vinduer

  Brandsikring

  Vi har den nødvendige erfaring og ekspertise

  Vi er en alsidig virksomhed med mange års erfaring inden for vores fag, og det er vores store erfaring, der er vores styrke.

  Med vores erfaring har vi både ekspertisen og kompetencerne til at kunne løse enhver form for tækkearbejde, og det gælder selvfølgelig også i forhold til rygning af stråtag.

  Uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, så kan du altid forvente, at vi gør vores bedste for at levere en god service til dig og ikke mindst at levere et smukt resultat, der kan holde i de næste mange år.

  Skal vi komme forbi og kigge på din rygning af stråtag?

  Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har lyst til, at vi kommer en tur forbi din ejendom for at kigge på dine rygninger.

  Du skal bare ringe til os på telefon 25 21 77 52 og lad os tage en snak.

  Vurderer vi under besøget, at din rygning af stråtag trænger til en reparation eller en udskiftning, udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig med en konkurrencedygtig pris på arbejdet.

  Vi kører gerne ud til kunder i Hornbæk, Dronningmølle og i resten af Nordsjælland samt på hele det øvrige Sjælland.

  Kontakt os

  Lad os udføre opgaven om at levere jeres nye stråtag. Vi tager glædeligt imod alle nye udfordringer med stråtag. Ring til os på 25 21 77 52 og hør hvad vi kan gøre for jer.

  Vi kommer naturligvis altid ud og kigger på jeres ejendom, før vi afgiver et skriftligt tilbud. I er også velkomne til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Indhent tilbud