Det bæredygtige valg

Om os

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Tækker siden 1999

  Vi har siden 1999 arbejdet med stråtag

  Hele Sjælland

  Vi laver stråtage på hele Sjælland

  Miljøvenligt

  Stråtage er det bæredygtige valg til dit tag

  Tækkefirma i Nordsjælland

  Om Tækkefirmaet Horneby

  Tækkefirmaet Horneby har stor erfaring med tække. Tækkearbejde er, for mig, mere end et job, det er nærmere en livsstil.

  Jeg har arbejdet som håndværker i mere end 25 år, og har startet i 1999 som selvstændig tækker. Kunderne er meget tilfredse med det arbejde vi udfører, og der kommer derfor hele tiden nye til.

  Tækkearbejde må aldrig blive et samlebåndsarbejde, dertil er kundernes ejendom for mig vigtig. Vi lægger vægt på at levere et unikt stykke arbejde for hver eneste kunde, og derfor er selve tilbudsfasen også vigtig for os.

  Vi tager os tid til at gå i detaljen i dialogen med kunden, når vi besøger dem og rådgive dem om egnstraditioner og hvad der er muligt med strå, som materiale. Først efter en god dialog med kunden om ønsker og krav, kan vi sende dem et skriftligt tilbud.

  Kontakt Tækkefirmaet Horneby

  Er du interesseret i at høre mere om Tækkefirmaet Horneby, så ring til os på tlf: 25 21 77 52, eller skriv til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til dig hurtigst muligt.

  ★★★★★

  Stjerner
  0 /5

  ★★★★★

  "Stråtækte huse er det nye sort"
  Thomas
  Via Facebook

  ★★★★★

  "Den eneste syngende Tækkemand...EVER....!!!"
  Kristian
  Via Facebook

  Nyt stråtag

  Kviste & vinduer

  Brandsikring

  Kontakt os

  Lad os udføre opgaven om at levere jeres nye stråtag. Vi tager glædeligt imod alle nye udfordringer med stråtag. Ring til os på 25 21 77 52 og hør hvad vi kan gøre for jer.

  Vi kommer naturligvis altid ud og kigger på jeres ejendom, før vi afgiver et skriftligt tilbud. I er også velkomne til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Indhent tilbud