box1

Nyt stråtag

Trænger jeres ejendom til et nyt stråtag? Vi har altid fokus på kvalitet, æstetik og en god dialog

box2

Brandsikring

Vil I gerne beskytte jeres ejendom bedst muligt? Vi hjælper med brandsikring af jeres stråtag

box3

Kviste og vinduer

Har I brug for hjælp til jeres kviste og vinduer? Dialog herom indgår som en del af vores arbejde med stråtag


Nyt stråtag lægges med fokus på kvalitet og æstetik

Trænger din ejendom til nyt stråtag, så kontakt Tækkemanden HornebyBeslutning om anlæggelse af nyt stråtag kommer ikke fra den ene dag til den anden. Det er en længerevarende proces, hvor man udover priser og æstetik bør overveje forskellige praktiske ting som brandfare og vedligeholdelse.

Tækkemanden Horneby er eksperten du skal tale med, hvis du overvejer et nyt stråtag, eller hvis du overvejer at få lagt et spåntag.

Kontakt os

Altid opdateret

Vi sætter en en ære i at holde liv i de gamle traditioner. Samtidig følger vi også hele tiden udviklingen for at optimere de teknikker, der virker bedst i faget.

De seneste år er der sket meget i branchen inden for brandhæmmende materialer, og det er naturligvis en udvikling vi følger tæt.

Endnu en årsag til at vi skiller os ud på det danske marked og er populære hos kunder, der ønsker nyt stråtag, er at vi ikke er bange for at lade os inspirere af andre, der har bevist, at de kan deres kram. Vi har derfor flere studieture bag os. Vi har blandt andet rejst rundt i Holland og Italien og fulgt de bedste tækkemænd.

På turene drøfter vi de faglige udfordringer vi møder med andre professionelle tækkemænd.

Vi er af den overbevisning, at et nyt stråtag altid skal lægges efter en grundig dialog med kunden, om hvordan de ønsker slutresultatet.

Et nyt stråtag bliver aldrig samlebåndsarbejde. Vores begejstring for arbejdet skyldes derfor, at vi altid har mulighed for at give kunderne en ganske speciel service, som de husker længe efter taget er lagt.

Kontakt os

Overvejer I et nyt stråtag eller spåntag? Så ring til os på 25 21 77 52, og lad os få en snak om jeres ønsker. Vi kommer naturligvis altid ud og kigger på jeres ejendom, før vi afgiver et skriftligt tilbud.

I er også velkomne til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

I er måske interesseret i at se, hvad vi har lavet for andre, før I henvender jer? Hvis ja, så kig endelig i vores omfattende galleri!