Nyt stråtag lægges med fokus på kvalitet og æstetik


Trænger din ejendom til nyt stråtag?

Drømmer du om et nyt stråtag, er du kommet til det rette sted. Hos Tækkemanden Horneby har vi stor respekt for det ældgamle håndværk og stor erfaring med anlæggelsen af stråtag, samt med rådgivning om beslutningsprocessen, hvor både æstetiske og praktiske overvejelser spiller ind. For os bliver anlæggelsen af et nyt stråtag aldrig til samlebåndsarbejde, og vi tager således højde for kundens ønsker om slutresultatet gennem en god dialog. Derved bestræber vi os på at levere en speciel service, der adskiller os fra andre på markedet.

Altid opdateret om faget

Vi sætter en ære i at holde liv i de gamle traditioner med stråtag. Samtidig følger vi dog også hele tiden udviklingen for at optimere de teknikker, der virker bedst i faget. De seneste år er der sket meget i branchen inden for brandhæmmende materialer, og det er naturligvis en udvikling vi følger tæt, så vi altid kan sikre de bedste løsninger for vores kunder.

Et stråtags holdbarhed kan måle sig med andre tagtyper

Alt efter materialevalg, udførelse og vedligeholdelse kan et stråtag have en levetid på mellem 30 og 40 år, og nogle gange endda endnu længere. Hvis du har et ønske om et stråtag, bør du derfor ikke fravælge muligheden grundet frygt for holdbarheden. Når vi anlægger stråtage, er det med stor ekspertise og viden om korrekte teknikker, der sikrer maksimal levetid.

Vi er af den overbevisning, at et nyt stråtag altid skal lægges efter en grundig dialog med kunden, om hvordan de ønsker slutresultatet.
I er også velkomne til at udfylde kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

I er måske interesseret i at se, hvad vi har lavet for andre, før I henvender jer? Hvis ja, så kig endelig i vores omfattende galleri!

De bedste løsninger for vores kunder

Vi forsøger at tydeliggøre os på det danske marked ved både at lade os inspirere af egnstraditioner, samt udvide vores horisont gennem studieture til udlandet, hvor de faglige udfordringer kan drøftes med andre professionelle fagmænd. Dette giver os mulighed for at udføre spændende og solide løsninger for vores kunder i hele Nordsjælland, og vi har også tidligere udført mange veludførte opgaver i blandt andet Hillerød, Gilleleje, Helsingør og Fredensborg – du kan se mere om tidligere opgaver og lade dig inspirere i vores galleri.

Vil du vide mere?


    Kontakt os

    Lad os udføre opgaven om at levere jeres nye stråtag. Vi tager glædeligt imod alle nye udfordringer med stråtag. Ring til os på 25 21 77 52 og hør hvad vi kan gøre for jer. Vi kommer naturligvis altid ud og kigger på jeres ejendom, før vi afgiver et skriftligt tilbud. I er også velkomne til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.