box1

Nyt stråtag

Trænger jeres ejendom til et nyt stråtag? Vi har altid fokus på kvalitet, æstetik og en god dialog

box2

Brandsikring

Vil I gerne beskytte jeres ejendom bedst muligt? Vi hjælper med brandsikring af jeres stråtag

box3

Kviste og vinduer

Har I brug for hjælp til jeres kviste og vinduer? Dialog herom indgår som en del af vores arbejde med stråtag


Brandsikring

Vi klarer brandsikringen af jeres stråtagHvad gør brandsikring?

Brandisoleringen bevirker at stråtaget ikke kan brænde på dets underside. Branden forbliver i tagets kanter og på tagets overflade.
Herved nedsættes brandens hastighed voldsomt. Hvis branden er opstået i stråtaget, f.eks. ved glød fra ildsted, fyrværkeri eller direkte ildspåsættelse vil den i de fleste tilfælde kunne slukkes uden at der skade på husets indre.

Kontakt os

Vi anvender Sepatec® brandisolering

Sepatec®brandisolering er et nyt brandisoleringsssystem for stråtage, som er udviklet i årene 2002 og 2003. Systemet er beregnet til brug i forbindelse med nytækning og kan derfor ikke etableres på eksisterende stråtage.

Sepatec® brandisolering er nem og effektiv at oplægge og derfor også prisbillig. Sepatec® brandisolering er så åben i sin struktur, at den ikke hindrer den naturlige gennemluftning og udtørring af stråtaget.

Sepatec® brandisolering giver en rar bagside, fri for flyvende frømateriale fra tækkerørene og alt for mange hængende spindelvæv.

Få rabat på brandforsikringspræmien

Sepatec® brandsikring er godkendt af Dansk Brandteknisk Institut. Det giver mulighed for reduktion i brandforsikringspræmierne.
Når tækkemanden har udført brandisoleringen udfylder han på din forespørgsel et certifikat som garanti for at Sepatec® er oplagt ifølge gældende vejledning og med de korrekte materialer. Mange forsikringsselskaber giver rabat på brandforsikringspræmien, når det stråtækte hus er brandsikret.

Formaliteterne omkring opnåelsen af rabat er enkle: du skal blot til forsikringsselskabet indsende det Sepatec®-brandsikringscertifikat, som din tækkemand har udleveret til dig, da brandsikringen var fuldført.

Kontakt os

Skal vi hjælpe med brandsikring af jeres stråtag? Så ring til os på 25 21 77 52. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.