Det bæredygtige valg

Brandsikring af stråtag

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  Tækker siden 1999

  Vi har siden 1999 arbejdet med stråtag

  Hele Sjælland

  Vi laver stråtage på hele Sjælland

  Miljøvenligt

  Stråtage er det bæredygtige valg til dit tag

  Tækker i Nordsjælland

  Hvad gør brandsikring af stråtag?

  Brandisoleringen bevirker at stråtaget ikke kan brænde på dets underside. Branden forbliver i tagets kanter og på tagets overflade.

  Herved nedsættes brandens hastighed voldsomt. Hvis branden er opstået i stråtaget, f.eks. ved glød fra ildsted, fyrværkeri eller direkte ildspåsættelse vil den i de fleste tilfælde kunne slukkes uden at der skade på husets indre.

  Vi arbejder i Hornbæk, men kommer hurtigt ud til Dronningmølle og resten af Nordsjælland hvis du skal have brandiskret dit stråtag!

  ★★★★★

  Stjerner
  0 /5

  ★★★★★

  "Stråtækte huse er det nye sort"
  Thomas
  Via Facebook

  ★★★★★

  "Den eneste syngende Tækkemand...EVER....!!!"
  Kristian
  Via Facebook

  Nyt stråtag

  Kviste & vinduer

  Reparationer

  Bedste system til brandsikring af stråtag

  Sepatec®brandisolering er et nyt brandisoleringsssystem for stråtage, som er udviklet i årene 2002 og 2003. Systemet er beregnet til brug i forbindelse med nytækning og kan derfor ikke etableres på eksisterende stråtage.

  Sepatec® brandisolering er nem og effektiv at oplægge og derfor også prisbillig. Sepatec® brandisolering er så åben i sin struktur, at den ikke hindrer den naturlige gennemluftning og udtørring af stråtaget.

  Sepatec® brandisolering giver en rar bagside, fri for flyvende frømateriale fra tækkerørene og alt for mange hængende spindelvæv.

  Få rabat på brandforsikringspræmien

  Sepatec® brandsikring er godkendt af Dansk Brandteknisk Institut. Det giver mulighed for reduktion i brandforsikringspræmierne.

  Når tækkeren har udført brandisoleringen udfylder han på din forespørgsel et certifikat som garanti for at Sepatec® er oplagt ifølge gældende vejledning og med de korrekte materialer.

  Mange forsikringsselskaber giver rabat på brandforsikringspræmien, når det stråtækte hus er brandsikret.

  Formaliteterne omkring opnåelsen af rabat er enkle: du skal blot til forsikringsselskabet indsende det Sepatec®-brandsikringscertifikat, som din tækker har udleveret til dig, da brandsikringen var fuldført.

  Kontakt os hvis du skal bruge brandsikring af stråtag

  Lad os udføre opgaven om at levere jeres nye stråtag. Vi tager glædeligt imod alle nye udfordringer med stråtag. Ring til os på 25 21 77 52 og hør hvad vi kan gøre for jer.

  Vi kommer naturligvis altid ud og kigger på jeres ejendom, før vi afgiver et skriftligt tilbud. I er også velkomne til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Indhent tilbud